

Menu
Chrzciny
od 170 zł
- Owoce (patera na 12 osób)
- Soki w dzbankach (jabłko, pomarańcz, woda mineralna z miętą i cytryną, kompot owocowy - do wyboru - 0,5 l/osoba
- Kawa i herbata
- Stolik kawowy (powyżej 30 osób)
- Wędlina w towarzystwie serów
- Pieczywo
Zupa do wyboru:
- Barszcz z uszkami
- Bulion pieczarkowy z pierożkami mięsnymi
- Krem pomidorowy ze śmietaną i prażonymi migdałami
- Krem z brokułów
- Krem z warzyw z grzankami
- Rosół z makaronem
- Zupa królewska
- Zupa porowa
Danie główne (3 rodzaje mięsa na półmiskach liczone 2 sztuki osoba lub obiad porcjowany 2 sztuki mięsa na talerzu):
- Filet z kurczaka w otoczce z bułki tartej lub płatków kukurydzianych
- Kolorowa rolada w migdałach( filet z kurczaka nadziewany ogórkiem, papryką i
pieczarką marynowaną opiekany w migdałach) - Kotlet De Vollaile
- Kotlet schabowy
- Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
- Pieczeń schabowa nadziewana śliwką lub morelą w sosie
- Pieczeń schabowa w sosie pieczeniowym
- Pieczeń z karkówki nadziewana kapustą kiszoną zapiekana w sosie
- Pieczeń z karkówki w sosie
- Sakiewka wieprzowa z warzywami lub z pieczarkami
Dodatki:
- Frytki
- Łódeczki
- Talarki
- Ziemniaki opiekane
- Ziemniaki z wody
Surówki:
- Buraczki z chrzanem
- Kapusta biała – Coleslaw
- Kapusta czerwona
- Kapusta kiszona
- Kapusta zasmażana
- Marchew na słodko
- Marchew z chrzanem
- Marchew z porem
- Mizeria
- Pekińska
- Seler z bakaliami
- Wiosenna
I Danie (1 do wyboru)
- Barszcz z krokietem/ paluszkiem/ pierożkiem kebabowym/ zapiekanką
- Kotlet schabowy zapiekany z serem i pieczarkami + frytki/ziemniaki opiekane + surówka
- Mini placek po węgiersku
- Pieczeń z karkówki faszerowana kiszoną kapustą + ziemniaki opiekane/frytki + surówka
- Polędwiczki w sosie koperkowym + talarki + surówka
- Rolada w otoczce pietruszkowej (nadziewana porem , jabłkiem i cebulą) + talarki/frytki + surówka
- Rolada z indyka w sosie pieczarkowym + kluska śląska + surówka
- Schab po lwowsku + łódeczki + surówka
- Strogonov
- Szaszłyk (2 sztuki) + ryż na kolorowo + surówka
- Zupa pieczarkowa z pulpetami mięsnymi
- Zupa węgierska z kulkami mięsnymi
Zimna płyta
Sałatki (2 do wyboru)
- Sałatka brokułowa
- Sałatka firmowa z makaronem i szynką
- Sałatka Grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka meksykańska
- Sałatka pieczarkowa (konserwowa)
- Sałatka selerowa
- Sałatka z porów
Przystawki (2 do wyboru)
- Galaretki drobiowe
- Jajka faszerowane
- Koreczki śledziowe
- Mini kanapeczki
- Mini tortille
- Muszle makaronowe nadziewane sałatką
- Nuggetsy z dip-em czosnkowym
- Pikle
- Pomidory z mozarellą
- Pomidory z mozzarella
- Rolada szpinakowa
- Śledzie z pierzynką jabłkową
- Śledź po królewsku
- Dodatkowe danie → Koszt 175 - 190 zł / os
- Pucharek lodowy → 14 zł (według zejścia)
- Dodatkowe napoje oryginalne → 6.50 zł/szt. (według zejścia)
- Dodatkowe soki w dzbankach → 19 zł/szt. | Woda z miętą i cytryną → 12 zł/szt.
-
Za dodatkową opłatą bogatsza wersja dekoracji pod numerem
788 821 676



Oferta
Weselna
Dzień, w którym odbywa się przyjęcie weselne jest dla każdej Młodej Pary jednym z najważniejszych dni w życiu. Przygotowanie tak ważnej imprezy wymaga perfekcyjnej organizacji oraz zachowania niezwykłej staranności. Dokładamy wszelkich starań, aby podczas przyjęcia weselnego każdy z Państwa Gości czuł się wyjątkowo oraz wspominał Państwa wesele przez długie lata.
W salach restauracji możemy komfortowo ugościć:
- Duża sala → 170 osób
- Mała sala → 100 osób
Wszystkie nasze sale są klimatyzowane oraz posiadają nowoczesne oświetlenie, którego kolorystkę możemy dowolnie dostosować do Państwa potrzeb. Podczas przyjęcia weselnego do Państwa dyspozycji jest również duży ogród z kilkunastoma stolikami i dużymi parasolami, a także wyjątkowy plac zabaw z drewnianym domkiem oraz zjeżdżalnią, huśtawkami, ścianką wspinaczkową i piaskownicą.
Wybór i odpowiednie skomponowanie menu weselnego jest jednym z najważniejszych etapów przygotowań do przyjęcia. Menu należy dobrać tak, aby goście weselni byli mile zaskoczeni, nie zapominając przy tym o upodobaniach i preferencjach rodzin uczestniczących w przyjęciu.
Opierając się na wieloletnim doświadczeniu w organizacji przyjęć weselnych, a także dysponując dużą kreatywnością staramy się na specjalnym spotkaniu pomóc Państwu w tym trudnym zadaniu i przygotować indywidualne menu, dostosowane do Państwa potrzeb.
Wyjątkowość i najwyższa jakość dań to również surowce. Nasze dania przyrządzamy wyłącznie z wysokogatunkowych surowców pochodzących

W cenie wesela zawarte jest:
- lokal zarezerwowany na wyłączność przy liczbie 100 osób na przyjęciu
- indywidualnie dobrany zestaw menu weselnego
- możliwość wyboru dań wegetariański, dla dzieci itp.
- powitanie Państwa Młodych chlebem i solą oraz wodą i wódką
- toast weselny – lampka wina musującego
- pełna, profesjonalna obsługa kelnerska podczas przyjęcia
- pełne nakrycie stołów
- klimatyzowane / ogrzewane sale
- wydzielone pomieszczenie z chłodniami na alkohol oraz na szyszki
- koszyk do roznoszenia alkoholu
- nowoczesne oświetlenie sali weselnej w dowolnej kolorystyce
- monitorowany duży parking dla gości weselnych
- stoliki z parasolami na zewnątrz lokalu (ogród)
- plac zabaw dla dzieci z licznymi atrakcjami
- apartament dla Państwa Młodych
W pigułce:
- Uroczyste przywitanie Pary Młodej chlebem, wodą i solą
- Aperitif: wino musujące
- Zupa – jedna do wyboru
- Danie główne serwowane na paterach (4 mięsa do wyboru, dodatki, 3 surówki)
- Cztery kolacje podawane na ciepło
- Zimna płyta (wędlina w towarzystwie serów, pieczywo, 3 przystawki do wyboru, 3 sałatki do wyboru, owoce)
- Nielimitowany pakiet napojów bezalkoholowych (soki w dzbankach, napoje butelkowe, kawa i herbata)
- Dodatkowo mamy do zaoferowania Państwu wiele innych udogodnień za dodatkową opłatą:
- Przystawka – dodatkowa opłata 12 zł/os
- Dodatkowy kelner do alkoholu 600 zł
- Stoły wiejskie, stoły szwedzkie – możliwość opcji „pół na pół” 2200zł – 10 pozycji do wyboru z proponowanego menu
- W przypadku chęci zrobienia własnego stołu swojskiego przez klienta opłata w wysokości 650 zł
- Stoły na ciepło (żeberka, gołąbki, pierogi itd.) – indywidualna wycena
- Wynajęcie całego hotelu w kwocie 2100 zł ze śniadaniem (27 miejsc noclegowych)
- Napoje alkoholowe (piwo: butelkowe lub lane) – indywidualna wycena
- Dekoracja Sali weselnej*
- (* Kontakt telefoniczny pod numerem 788-821-676)
Odpowiedzi na Państwa pytania:
- Dania przygotowane zostają całkowicie zwrócone Państwu po odbyciu się przyjęcia
- Wycena wesela na osobę minimum 250 zł/os
- Wycena poprawin na osobę minimum 90 zł/os
- Zaliczka wynosi 2000 zł – odliczana na końcu przy rozliczeniu całego wesela
- Możliwość wniesienia własnych wyrobów alkoholowych takich jak: bimber, wino itp. Jednakże zastrzega się całkowitego wnoszenia piwa butelkowego lub beczkowego
- Dzieci od lat 2-10 płacone są przez połowę ceny
- Rozliczenie przyjęcia weselnego odbywa się następnego dnia po uroczystości. W przypadku wesela wraz z poprawinami rozliczenie odbywa się w wyznaczonym przez właściciela terminie (przeważnie jest to poniedziałek po poprawinach)
- Ewentualne szkody typu: rozbita szklanka – nie pobieramy żadnych opłat. Większe szkody typu: rozbite okno itp. – poniesienie kosztów naprawy
- Wesele trwa do godziny 5:00 dnia następnego, poprawiny do północy (jednakże jest możliwość przedłużenia poprawin za dodatkową opłatą)
- Goście, którzy mieszkają na hotelu mają możliwość do wymeldowania się przed samymi poprawinami
- Dekoracja Sali- aktualnie na rok 2020 dekoracja Sali odbywa się indywidualnie, jednakże od roku 2021 w umowie będzie zawarte, iż Pani, która z nami współpracuje tylko i wyłącznie będzie dekorować sale w wybranym przez Państwa stylu itp. (indywidualna współpraca Państwa z Panią Karoliną – Dolina Marzeń)
- Ostateczna liczba gości zostaje podana przy ustalaniu menu, jednakże zdarzają się przypadki losowe gdzie ktoś z Państwa gości odmawia w ostatnim momencie, dlatego też do 10 dni przed przyjęciem podajemy ostateczną ilość gości na Państwa weselu. W przypadku poprawin Państwo podajecie obiektywną liczbę gości a w czasie trwania wesela może ona ulec nie dużej zmianie.
- Struktura hotelowa – hotel znajduje się na piętrze. Każdy z pokoi jest klimatyzowany, posiada prysznic, umywalkę, toaletę, pościel, łóżko, ręczniki, suszarkę do włosów, TV, rolety dzień/noc, stolik, fotel itp.
- W przypadku dużego wesela (ok. 200 osób) do dyspozycji mają Państwo dwie sale. Jednakże w przypadku małego wesela ok. 120 osób przyjęcie odbywa się na jednej Sali. Jest możliwość wynajęcia drugiej Sali za dodatkową opłatą.
- Rozkład stolików oraz ułożenie Sali zostaje kwestią sporną pomiędzy Państwem a kelnerami, który są do Państwa dyspozycji już od czwartku przed weselem i pomagają Państwu ułożyć stoliki według Państwa uznania. Stoliki są 10 osobowe lub 5 razy 12- osobowe.
- W naszej ofercie znajduję się także możliwość wypożyczenia stołów okrągłych za dodatkową opłatą.


Menu
Komunijne
od 170 zł
- Owoce (patera na 12 osób)
- Soki w dzbankach (jabłko, pomarańcz, woda mineralna z miętą i cytryną, kompot owocowy - do wyboru - 0,5 l/osoba
- Kawa i herbata
- Stolik kawowy (powyżej 30 osób)
- Wędlina w towarzystwie serów
- Pieczywo
Zupa do wyboru:
- Barszcz z uszkami
- Bulion pieczarkowy z pierożkami mięsnymi
- Krem pomidorowy ze śmietaną i prażonymi migdałami
- Krem z brokułów
- Krem z warzyw z grzankami
- Rosół z makaronem
- Zupa królewska
- Zupa porowa
Danie główne (3 rodzaje mięsa na półmiskach liczone 2 sztuki osoba lub obiad porcjowany 2 sztuki mięsa na talerzu):
- Filet z kurczaka w otoczce z bułki tartej lub płatków kukurydzianych
- Kolorowa rolada w migdałach( filet z kurczaka nadziewany ogórkiem, papryką i
pieczarką marynowaną opiekany w migdałach) - Kotlet De Vollaile
- Kotlet schabowy
- Kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
- Pieczeń schabowa nadziewana śliwką lub morelą w sosie
- Pieczeń schabowa w sosie pieczeniowym
- Pieczeń z karkówki nadziewana kapustą kiszoną zapiekana w sosie
- Pieczeń z karkówki w sosie
- Sakiewka wieprzowa z warzywami lub z pieczarkami
Dodatki:
- Frytki
- Łódeczki
- Talarki
- Ziemniaki opiekane
- Ziemniaki z wody
Surówki:
- Buraczki z chrzanem
- Kapusta biała – Coleslaw
- Kapusta czerwona
- Kapusta kiszona
- Kapusta zasmażana
- Marchew na słodko
- Marchew z chrzanem
- Marchew z porem
- Mizeria
- Pekińska
- Seler z bakaliami
- Wiosenna
I Danie (1 do wyboru)
- Barszcz z krokietem/ paluszkiem/ pierożkiem kebabowym/ zapiekanką
- Kotlet schabowy zapiekany z serem i pieczarkami + frytki/ziemniaki opiekane + surówka
- Mini placek po węgiersku
- Pieczeń z karkówki faszerowana kiszoną kapustą + ziemniaki opiekane/frytki + surówka
- Polędwiczki w sosie koperkowym + talarki + surówka
- Rolada w otoczce pietruszkowej (nadziewana porem , jabłkiem i cebulą) + talarki/frytki + surówka
- Rolada z indyka w sosie pieczarkowym + kluska śląska + surówka
- Schab po lwowsku + łódeczki + surówka
- Strogonov
- Szaszłyk (2 sztuki) + ryż na kolorowo + surówka
- Zupa pieczarkowa z pulpetami mięsnymi
- Zupa węgierska z kulkami mięsnymi
Zimna płyta
Sałatki (2 do wyboru)
- Sałatka brokułowa
- Sałatka firmowa z makaronem i szynką
- Sałatka Grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka meksykańska
- Sałatka pieczarkowa (konserwowa)
- Sałatka selerowa
- Sałatka z porów
Przystawki (2 do wyboru)
- Galaretki drobiowe
- Jajka faszerowane
- Koreczki śledziowe
- Mini kanapeczki
- Mini tortille
- Muszle makaronowe nadziewane sałatką
- Nuggetsy z dip-em czosnkowym
- Pikle
- Pomidory z mozarellą
- Pomidory z mozzarella
- Rolada szpinakowa
- Śledzie z pierzynką jabłkową
- Śledź po królewsku
- Dodatkowe danie → Koszt 175 - 190 zł / os
- Pucharek lodowy → 14 zł (według zejścia)
- Dodatkowe napoje oryginalne → 6.50 zł/szt. (według zejścia)
- Dodatkowe soki w dzbankach → 19 zł/szt. | Woda z miętą i cytryną → 12 zł/szt.
-
Za dodatkową opłatą bogatsza wersja dekoracji pod numerem
788 821 676
